CONTOH SOALAN PTD PDF

Inspired? Create your own Haiku Deck presentation on SlideShare! GET STARTED. Ni soalan senang ditanya tp susah nak jawab.. Emmm.. . Contoh soalan yang dia tanya. Jgn anggap peperiksaan PTD nie sgt menakutkan. Kepada calon yang akan menduduki Peperiksaan Jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 13 April , boleh mendapatkan.

Author: Dalkis Nashakar
Country: Colombia
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 26 June 2017
Pages: 21
PDF File Size: 2.56 Mb
ePub File Size: 13.4 Mb
ISBN: 480-9-88760-902-5
Downloads: 10869
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nalar

Tapi aku rasa laa.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Seronok tu memang seronok laa pasal dapat jumpa member Dan kalau korang boleh jawab soalan nie. Tp tanpa aku cakap banyak.

Aku rasa nak pelangkung jer kepala budak-budak tu. Mesti kena wat kali.

Dah laa boss aku pun cekap. Lebih kurang yang bahsa Malaysia jugak laa. Protokol kena jadikan nombor Macam2 laa ada kat benak fikiran aku.

Related Articles   WARHAMMER OGRE KINGDOMS ARMY BOOK EPUB

Bangga gak seposen biler ada org kata begitu. Karier aku takkan bermula dan berakhir di Terengganu.

Sebab aku ada gak laa pow makanan orang lain. Apa laa negetif sangat pemikiran mereka nie. Try laa beli kat Supermarket Giant atau kat Mydin.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

PTD ngan bercerita sooalan aku rasa memang tak boleh dipisahkan laa. Aku sangat sayang dengan jawatan PTD aku nie. Boss suka mengarah laa. Lepas tu cerita entah apa entah.

Tetiba aku teringat semua nostalgia di DPA Ingat balik masa kiter mula-mula ditemuduga tuu. Ko boleh kerja kat negeri lain selain negeri Terengganu? Lepas perarakan masuk Otai2 PTD Hingga buat panel interview tergelak.

Bangga sebab aku salah seorang daripada PTD. Apa yang korang patut jawab adalah: Skang nie dah jadi PTD. Tetapi dengan kuasa ajaib kiter memperolehinya Posted by Admin at 9: Rasa sama macam DPA dulu2 gak.

Memang skalan aku nak jadi PTD. Soaoan nasihat aku laa.

Related Articles   NUTRITION NOW JUDITH BROWN 7TH EDITION EBOOK

Takkan laa kiter plak nak bagi arahan kat Boss. Tapi takkan laa dari pagi sampai petang kot. Bukan penganjur nak conoth kiter orang. Hanya satu yang aku tanamkan dijiwa aku.

Tak sampai seminggu aku pun dapat surat Penempatan baru. Boleh laa jugak layan untuk hilangkan bosan. Batch aku juga yang dapat nama. Soala masa raptai kena wat betul Start dari SPM,Diploma ker. Soalan apa yang susah dijawab masa sesi temuduga PTD. Aku tak tahu apa perasaan aku pada ketika itu. Semuanya berjalan dengan lancar.